Tantra
Tantra

Gjør livet gyllent med Himmelsk energiHva er Tantra?

Tantra er så uendelig mye. Og det handler slett ikke om sex. Men om sex, seksualitet og seksuell energi også. Tantra er kort fortalt en åndelig vei der det er din egen kropp og din egen nytelse som er verktøyet. Og som setter deg i kontakt med det som er større enn deg. Tantra har ikke noe mål. Tantra handler om å vekke evnen til de ekstatiske opplevelsene i hverdagen - og i sex. Og når de ekstatiske opplevelsene øker i sex øker de i livet - og omvendt: Å oppleve det virkelig ekstatiske i en solnedgang, i løv som rasler i vinden, i en myk stemme - øker evnen til ekstatiske opplevelser seksuelt. Alle har en seksuell energi. Ved hjelp av tilstedeværelse, pust, bevegelse og å lage lyd, kan alle bli kjent med og vekke opp sin egen seksuelle energi. Livet blir akk så mye større. Og akk så mye deiligere.


Selveste livskraften


For meg var det Reiki som startet det hele. Daglige bad i deilig Reiki-energi - mange kurs og workshoper, satte i gang noe helt spesielt: Evnen til energi orgasmer og til å føle sterk seksuell energi.


Seksuell energi, himmelsk energi - selveste livskraften. En energi som gjør deg attraktiv og selvhjulpen. Som åpner opp døren til det åndelige - til det guddommelige. Og som når den fosser gjennom systemet tar knekken på blokkeringer og henter opp alt det du ikke lenger trenger, raskere enn noe annet, og det blir lett å gi slipp på det.


Med denne energien blir alt magisk, alt får gullkant. Ja, og den personlige veksten øker ekstremt.


Det ønsker jeg selvsagt at alle skal få muligheten til å oppleve. Og med det tfå på plass den magiske vidunderlige seksualiteten. 


Vi er seksuelle vesener. Seksualiteten vår er like viktig som luft og vann og mat, kjærlighet og vennskap. 


Seksualiteten er det aller viktigste


Eller som Wilhelm Reich mente, og som jeg er helt enig i: Seksualiteten er det aller viktigste. 


Undertrykkes seksualiteten fører det til både fysiske og psykiske plager mente Reich. Og omvendt - når seksualiteten frigjøres blir vi frie. 


Jeg tror vi blir frie når seksualiteten våkner opp igjen. Og det kan den. Og det er bare begynnelsen. 


Vekke seksualiteten


For når seksualiteten våkner blir vi mer vitale, mer levende. Kreativiteten øker. Vi åpner opp for kjærligheten, alle typer kjærlighet. Vi øker forbindelsen med det guddommelige. I tillegg til det å ha et utsøkt seksualliv. 


Kjenner du at seksualiteten din har sovnet? At du ønsker å ha det langt bedre enn du har det nå - seksuelt. Alle kan få tilbake en seksualitet. Og det begynner selvsagt med deg. Når du har det godt med deg selv og din egen seksualitet - da blir du attraktiv og får det bedre med en partner også. 


Jeg holder kurs og workshoper - for å vekke den seksuelle energien og evnen til ekstase og energiorgasmer.
Hva er seksuell energi?

Hva er seksuell energi og hva er energiorgasme og hva er ekstatisk potensial. Og er det noe alle kan oppleve?