Kontakt
Liv SeiffReikimesterlærer og Shake Up! GoddessReiki

Med sin vitalitet, sterke tilstedeværelse og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredragsholder og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk måte å undervise på fylt med kjærlighet og kindness, som får folk til å føle seg trygge, sett - og fylt av ny energi.


Hun er Reikimesterlærer, med reikiutdanning fra Reiki Network men er nå frittstående Reikimesterlærer.Hun holder levende, morsomme og pedagogiske kurs i Reiki på alle nivåer og utdanner Reikimestere og reikimesterlærere. Kunnskapen blir formidlet så enkelt og effektivt at du aldri glemmer den. Det gjør det lett å praktisere Reiki resten av livet.


Tantra

Hun er et fyrverkeri av en tantralærer som får hele rom til å gå i ekstase. Med enkle og veldig kraftige teknikker, masse kjærlighet, humor og saftighet lærer hun hvordan du kan bevege din seksuelle energi, energi-orgasme og energi-sex for single og par. Alltid akkompagnert av utsøkt hot musikk som gjør workshopen til et dampende party.


Hun er et naturtalent – våknet en dag med evnen til å bevege seksuell energi og få energiorgasmer – og selvlært Tantralærer.


Hun begynte med private grupper for ni år siden og har undervist siden 2018. Har holdt workshoper på Ängsbacka, NYT, Oslo Tatrafestival, Oslo Sexebrate, Gøteborg Tantrafestival - og skal til Malmø Tantrafestival, Norsk Tantrafestival og Gjøvik Tantrafestival. 


Off-grid

Hun lever off-grid, i ærbødighet for denne vakre planeten i skogen i Oslo-området. Uten innlagt strøm og vann, omgitt av gamle trær, kjøkkenhage ogvakre  innsjøer.


Bakgrunn:

Liv har bakgrunn som journalist og fotograf, som kunstner og med en bredt forankret utdannelse i alt fra sosiologi til fysiologi, anatomi og sykdomslære.


Bildet er tatt av Ole-Henrik Helin