Festival workshoper norsk

Festivalworkshoper

Welcome to the Pleasuredome

Den utsøkt fantastiske Party-versjonen av Livs magiske workshoper.

 

En høyenergi-workshop, hvor vi skal bygge mengder av seksuell energi gjennom kraftig energisk orgasmisk pust og orgasmisk shaking, vill orgasmisk dans og masse klemmer.

 

 Vi skal bruke Livs orgasmiske pust – Livs orgasmiske risting.

 

Bevege kroppen, føle glede, føle nytelse, nærvær og virkelig kjenne hvor deilig det er å ha en kropp. Vi vil gjøre orgasmisk pust og shaking igjen og igjen, og bygge enorme mengder seksuell energi.

 

Alt med humor, glede, masse energi og råskap. Legg til fantastisk musikk med eksplisitte tekster og en fyrverkeri-tantra-lærer, og du har et rom fylt med ekstase.

 

Og ja. Det blir en utsøkt Lovetunnel og en meditasjon også.

 

En unik opplevelse som får deg til å føle deg så mye bedre, sterkere, villere, mer deg selv – åpne deg for mer kjærlighet, dyp selvbevissthet, seksuell energi og en sterkere forbindelse med en større bevissthet.

 

Kom. Dans. Nyt. Pust. Shake. Og kom.

 

Passer for nybegynnere og erfarne. Foto:Cottonbro, Pexels

Shake your sexy body

Der det hele startet - Livs originale workshop. Vi skal puste og riste oss til orgasme - danse, jobbe med touch, meditere og virkelig føle de fantastiske kroppene våre.

Alt med humor, glede, masse energi og råskap. Legg til fantastisk musikk med eksplisitte tekster og en fyrverkeri-tantra-lærer, og du har et rom fylt med ekstase.

En unik opplevelse som får deg til å føle deg så mye bedre, sterkere, villere, mer deg selv – åpne deg for mer kjærlighet, dyp selvbevissthet, seksuell energi og en sterkere forbindelse med en større bevissthet.

Vi jobber solo. Slik at du virkelig kan føle hvor sterk din egen energi og din egen nytelse er. Komme. Danse. Nyt. Riste. Og kom.


Passer både for nybegynnere og svært erfarne. Foto: George Shervashidze, Pexels.com 


Sex with me so amazing

- energisex for single

Energisex er uskyldig, fantastisk – og rett på. Energysex betyr å bevege kroppen din på en sensuell måte og å bruke pusteteknikker – på den måten øker du den seksuelle energien og får energiorgasmer. Så mye moro, så mye glede og så mye tilfredshet. Og du kan gjøre det på egen hånd. Du trenger ikke en partner. Du kan være helt selvforsynt. Når du bestemmer deg for å dele energi med et annet fantastisk menneske, i all din selvforsyning, trenger du ingenting. Det legger bare en ekstra gullkant på alt.

 

I denne workshopen skal vi trene på energisex på egenhånd.

 

Først skal vi jazze opp den seksuelle energien med Livs orgasmiske pust og Livs orgasmiske risting. Så skal vi bruke musikk, bevegelse og berøring for å bevege oss enda mer inn i kroppen vår og den fantastiske energien. Vi jobber solo, vi berører vårt eget ansikt, kropp, håret. Så øver vi på noen hotte sexy bevegelser og får frem madrassene. Akkompagnert av hot sexy musikk – sakte, fort – praktiserer vi energisex og berøring på egenhånd (helt uskyldig, med klær på).

 

Masturberer du når du har energisex? Ja det kan du. Selvfølgelig. Men det gjør ikke jeg. Og vi kommer ikke til å bruke dem på mine workshoper. Ja, du kan ta med en partner. Og ja – du kan ikke jobbe med partneren din. Du må jobbe alene. Så, når du kommer hjem – eller til rommet ditt kan dere øve sammen. 

 

Passer for erfarne og nybegynnere.Foto: Shophit Bajpai, Pexels.com

Mm, ah, the sensual world

- come to your senses

I denne workshopen skal vi gjøre et dypdykk i sansenes verden.

 

Arbeide med berøring, lukt, smak, lyd og indre bilder.

 

Sansene er en fantastisk portal til nytelse, energiorgasmer og seksuell energi. Vi har alle våre favorittsanser som virkelig får oss til å føle oss fantastiske når vi bevisst utforsker dem. Finn ut hva favorittsansen din er – og nyt resten av dem.

 

Vi hever energien vilt med Livs orgasmiske pust, orgasmiske shaking og deilige øvelser for å være helt tilstede i de fantastiske kroppene våre.

 

Så skal vi dykke ned i sansene, en etter en, og nyte, nyte, nyte!

 

En unik opplevelse som får deg til å føle deg så mye bedre, sterkere, villere, mer deg selv – åpne deg for mer kjærlighet, dyp selvbevissthet, seksuell energi og en sterkere forbindelse med en større bevissthet.

 

Passer både for nybegynnere og svært erfarne. Foto: Kristina Polianskaia, Pexels


Sex Magic

Verden er magisk. Full av muligheter og rå livskraft. Alt kan skje - også det aller beste. Det er mange måter å få ønskene sine oppfylt på. Mange måter å manifestere det vi trenger og ønsker oss i livet. Og så er det noen måter som både er sterke og veldig deilige på en gang.

 

En av de råeste måtene å gjøre ønskemagi på er å bruke den seksuelle energien – selveste livskraften. Og det er det vi skal gjøre på denne workshopen. Bruke Sex Magic.

 

Dette er en høyenergi-workshop hvor vi skal danse, bevege oss og riste i mange omganger. Vi skal også bruke heftige pusteøvelser.

 

Vi skal kvitte oss med gammel fastlåst energi. Så skal vi bygge bygge bygge opp masse seksuell energi. Så skal vi ønske oss.

 

Helt magisk.Passer for nybegynnere og erfarne. Foto:Pexels

Heavenly workout

- heavenly breathing

Bli kjent med orgasmemusklene og orgasmisk pusting

 

Hva mener hun egentlig når hun sier «løft perineum»? Og hvorfor er det viktig å trene opp musklene i underlivet når vi jobber med seksuell energi? Hva menes med orgasmemusklene? Hva har egentlig det fysiske med energi å gjøre?

 

Alt. Kroppen må med, så enkelt er det. Når vi puster og bruker disse gylne musklene, det er da vi virkelig kommer dit. Ofte er dette muskler som vi slett ikke tenker på at vi kan trene.

 

På denne workshopen skal vi gå igjennom musklene – og lære superenkle øvelser for å trene dem. Noe som både styrker de fysiske orgasmene, energiorgasmene og vekker opp seksualiteten. Så skal vi gjøre orgasmiske pusteøvelser. Mens vi strammer og hever og slapper av i muskulaturen. Det blir ulike kombinasjoner av øvelser og pust.

 

Gjennom mange år har Liv trent opp evnen til energiorgasmer og til å heve og bevege store mengder seksuell energi i kroppen. Og selvsagt trener hun kroppen. Både de store musklene – og de små gylne, som har så mye å si for orgasmer og seksualitet. Og kanskje blir det en god rompeøvelse og mageøvelse også.

 

En god intro til Livs andre workshoper. Foto: Germaine Ulinwa, Pexels.com 


Take my breath away

– hot energetic breathing

Gjennom pusten vekker vi den seksuelle energien – og evnen til å få energiorgasmer og vårt ekstatiske potensial.I denne workshopen skal vi bruke et knippe fantastiske sterke pusteteknikker, for å vekke den seksuelle energien og få energiorgasmer. Vi vil fokusere fullt ut på kroppen og på nytelse og hva som skjer når vi går helt inn i å være en kropp, være nytelse.

 

Pustefasene vil veksle med roligere, mykere faser. Hvor du kn jobbe alene eller sammen med et annet vakkert menneske.Gjennom workshopen vil du oppleve at den seksuelle energien blir sterkere og sterkere i deg. Du vil føle hvordan pust, bevegelse og lyd åpner deg for mer kjærlighet, økt bevissthet, seksuell energi og en sterkere forbindelse med den større bevissthetheten. Og forstå hvorfor Tantra er den deiligste måten å våkne på.

 

Gå inn i kroppen din. Føl hva du egentlig er. Føl gleden. Føl ekstasen. Passer både for nybegynnere og erfarne. Ingen nakenhet.

Energisex 2.0

Tenk om du kunne sitte på en restaurant og spise et godt måltid og samtidig ha en to timer lang orgasme?

 

Eller ha verdens deiligste energiorgasmer mens du har rå fysisk sex. Eller en energiorgasme helt alene for deg selv i bilkø.

 

Det er fullt mulig.

 

Vi mennesker er utstyrt med rå «maskinvare» – vi har et ledningsnett i de fantastiske kroppene våre som gjør oss i stand til å ha energiorgasme etter energiorgasme i det uendelige. Både kvinner og menn – og alle oss andre.

 

På denne workshopen skal vi heve den seksuelle energien vår maksimalt. Og vi skal praktisere energiorgasmer og energisex.


Du jobber med partneren din - med en annen - eller alene.

 

Begynnere og viderekommende.Foto: Ba Tik, Pexels

Pleasure


Sex er så deilig. Men hva er det egentlig å nyte? Og nyter du egentlig sex? Nyter du jordbær og sjokolade (hvis du ikke er allergisk da), vind mot ansiktet, en fingertupp over huden?

 

På denne workshopen skal vi øve oss vilt på å nyte. Vi skal heve nytelsespotensialet vårt, leke, undersøke og finne ut så mange måter som mulig vi kan få og gi nytelse på.

 

Enkle øvelser. Trygge omgivelser. Humor. Glede. Kjærlighet.

 

Og nytelse.

 

Åpent for alle


Foto: Edwars Eyer, Pexels