Gradene i Reiki

Gradene i Reiki - Mine kursMagiske reikikurs

Jeg er medlem av The Reiki Network som har følgende grader:


Reiki 1

Reiki 2

Reiki 3A

Reikimester/Reikimesterlærer


Jeg holder magiske kurs på alle nivåer i tillegg til en rå Reiki Workshop.


Reiki Workshop

Er du nysgjerrig på reiki og gjerne vil prøve det ut i praksis? Har du Reiki i hendene, helt uavhengig av hvilken retning du tilhører? Da er du hjertelig velkommen på Reiki Workshop. Det er en møteplass for å holde Reiki-verktøyet levende. På en workshop får du påfyll, deler erfaringer og jobber praktisk med Reiki. Jeg holder workshop to ganger i måneden i Oslo.

Pris: 200,- 

Les mer om workshoper her.

Finn neste workshop


Reiki 1

Et Reiki 1 kurs går over to dager/kvelder. Du får reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Du lærer om reiki og reikis. I tillegg er det praktiske øvelser.  Pris 2500,-.

Finn kurs her.


Reiki 2

Et Reiki 2 kurs går over to dager/kvelder. Du lærer tre symboler og lærer å gi reiki på avstand. Reiki 2 er et enda sterkere selvutviklingsverktøy enn Reiki 1. Det må gå minst en måned, helst to, mellom Reiki 1 og Reiki 2.

Pris 4500,-.

Finn kurs her.


Reiki 3

Et Reiki 3 kurs går over tre dager. Du lærer enda ett symbol. Kurset fremmer dyp personlig vekst. Før Reiki 3 må det gå seks måneder, du må ha repetert Reiki 2 minst en gang og du må gjennom et intervju. En godkjenning til Reiki 3 betyr også en godkjenning til Reikimestertreningen. Er du interessert ta kontakt.

Nyhet: Reiki 3 undervisning en til en.


Reikimester

Dette er avgjørelsen om å undervise og bidra til videre utbredelse av Reiki. Det krever minst 1 års trening for å oppfylle alle Reiki Networks krav til å undervise i Reiki I og II. De fleste bruker to år. 


Reikimesterlærer

Etter å ha undervist aktivt i minst to år kan man bli reikimesterlærer og i stand til å innvie alle reikinivåer også reikimestere.


Repetisjon

Har du gått Reiki 1 eller 2 hos en reikimester i The Reiki Network kan du gjøre en repetisjon så mange ganger du vil i Reiki Network og hos hvilken reikimester du vil. Du må ha gått på Reiki 1 og Reiki 2 i The Reiki Network for å kunne repetere. 


Repetisjon Reiki 1: 300,-

Repetisjon Reiki 2: 400,-


Vipps beløpet til 90507986, merk med når du gikk på Reiki 2 kurs og med hvilken lærer. Beløpet er ikke refunderbart.


Har du Reiki 1 eller Reiki 2 fra en annen retning så ta kontakt. 


Å gå reikikurset om igjen eller gå på reikikurs hos en annen reikimester anbefales på det sterkeste. Det gir ny giv, det kan være godt med noen påminnelser det dukker alltid opp nye detaljer du ikke festet deg ved på det første kurset.


Har du gått kurs hos meg kan du repetere hos hvem du vil av de norske Reikimestrene i The Reiki Network. Ulike reikimestere har også ulike måter å fomidle reiki på. Prisen varierer. 


Reiki Network

The Reiki Network ble stiftet i 1990 og er en internasjonal yrkesorganisasjon bestående av selvstendige Reikimestre som følger en profesjonell undervisningsstandard i Mikao Usuis tradisjon.


Reiki Network jobber for at Reikmesterutdannelsen og reikikursene skal ha samme standard og kvalitet. Både når det gjelder innholdet i et kurs – hvor langt et kurs skal være – og tiden mellom kursene.


Les mer om The Reiki Network her.