Kurslokaler

Kurs og workshoper i Mølleparken


Verdens hyggeligste kontor i tredje etasje i det som tidligere var kornmagasinet. Nitelva strømmer buldrende frbi utenfor. Det er lett å finne frem: Gå inn hovedinngangen, opp i tredje, så til høyre, gjennom kantine og gang: Lokalet ligger til høyre helt innerst. Godt med parkering. Ta buss 390/390E til Rotnes. 


Hadelandsveien 835, Rotnes

Kurs og workshoper på Tantrasenteret


Utsøkte lokaler, med en stille og trivelig bakgård, ved en av de flotteste fossene og friluftsområdene ved Akerselva i Oslo. Det kryr av hyggelige cafeér, pittoreske nabolag, vann og grønt. Lokalene er smakfullt innredet og gir en ekstra hyggelig ramme rundt kursene. Bruk kollektivtransport, det er vanskelig å parkere. Trikk 12, 18 og 11, fra Jernbanetorget til Biermannsgate. Følg Biermannsgate over fossen. På den andre siden av den brosteinlagte plassen ligger Tantrasenteret. I etsjen over Arbeidermuseet. 


Sagveien 28, 0459 Oslo

Kurs og workshoper på Trafo

Oslo Teatersenter, i Trafo på Tøyen. Høyt under taket, masse rom for bevegelse og livsglede. Nært alt av kollektivt og mirakelet Botanisk Hage. Cafeer og butikker og masse spennende på Tøyen og Ensjø, som endrer seg fra dag til dag. Inn hovedinngangen på langsiden mot byen med rå utsikt, opp i tredje etasje. Godt med parkering er det også.


Hovinveien 1, 0576