Reiki

Har gått reiki 1 og 2 hos Liv for ca ett år siden. Jeg kan virkelig bekrefte at dette funker. Har hjulpet mennesker med å få det bedre ved bruk av Reiki. Har tatt reiki på meg selv i perioder, merker godt endringene som skjer hver gang jeg tar reiki over tid. Vondter forsvinner og jeg har det mye bedre med meg selv.Det er det som er spesielt med Reiki, du kan behandle deg selv. Har drevet med det jeg kaller vanlig healing i mange år og hjulpet mennesker med det også. Men er du glad i deg selv, går du reikikurs hos Liv Seiff.

Mann (54)

Reiki kurs ledet av Liv var helt fantastisk. Jeg lett lenge etter den riktige Reikimester lærer og er så takknemlig for at jeg har funnet henne. Kursdagen var både avslappende og energetisk. Liv fremførte kunnskapen på en spennende og humoristisk måte, også med mange praktiske eksempler. Jeg gleder meg til å bruke Reiki videre i livet mitt. Tusen takk Liv!


Isabela Malowska

Online Reiki med Liv Seiff er en fantastisk opplevelse! Jeg trodde ikke egentlig at det skulle gjør noen forskjell, men etter et år sykmeldt med utmattelsessyndrom hadde jeg ingenting å tape. Takket være Liv og reiki er jeg nå helt frisk og på vei inn i en ny verden. Jeg er dypt takknemlig"


Siri Steinsvik

Uten reiki hadde jeg ikke klart dagens uforglemmelige seier over smertene.


Helt til topps i tårer og gledeshyl og masse latter med symbol på kne. Fikk det for meg at det skulle under føtter også. Fikk god balanse i ura. Er verdens lykkeligste for a ha funnet reiki i livet mitt og med deg som min mester.Margrethe Maisey

På toppen av Galdhøpiggen

Jeg har tatt online-kursene Reiki 1 og Reiki 2  med Liv og hun er en seriøs, dyktig, inspirerende og vennlig kursholder. Jeg lærte langt mer enn forventet på disse kursene.  Det var god tid til å lære,  praktisere og dele erfaringer underveis. Liv har også stilt opp i etterkant og svart på mange av de spørsmålene som har dukket opp etter kursslutt. Det har vært svært viktig for meg å ikke bli overlatt til meg selv med de sterke erfaringene jeg har hatt etter innvielsene. 

Anonym kvinne

Tusen takk Liv, for at du har lært oss denne kraftfulle Reikien! Den går så dypt og frigjører så mye . Helt fantastisk!Det er godt å kunne hjelpe deg selv og andre. Du gir alt av deg selv imponerende !
Kristin og Vera ❤️

Uansett hvordan du har det når du kommer på workshop, vil du gå hjem med en dyp indre ro.
Ved å gi og få healing en til en og mange til en, skjer det små mirakler og spennende opplevelser for de aller fleste.
Felles meditasjon for en ny verden er mektig og hjerteinnvielsen er magisk.


Wenche

The Reiki workshops are great, to connect with myself and others with similar interests. I always leave happy and energized. 

David (38)

Jeg hadde skikkelig høye forventinger. Men dette har vært over all forventing. Nå føles det som om jeg har fått ta del i et av de store mysteriene.

Etter Reiki 1,  Anonym, ung kvinne

Liv er utrolig energisk, lyttende og hjertelig. Jeg føler at kurs gir viktig påfyll, og at jeg er mer oppladet og påkoblet når jeg går enn da jeg kom. Kurs med Liv er inspirerende, gøy og veldig lærerikt


Mona

Jeg opplevde deg alltid med en forfriskende, kvikk energi – du holdt gruppen i din favn – møtte hver enkelt deltager der de var og jeg merket det når du hjalp til slik at jeg fikk kontakt med noe dypere.


Mia

Jeg syns kurset ditt var spennende og dette var en ny opplevelse for meg


Synes du var en god formidler og opplevde deg som en rolig og veldig positiv person.

 


Monica

Jeg syntes det var veldig nyttig kurs, da jeg har fått mye bedre kontakt med kroppen min


Caroline (28)

Reiki er virkelig magisk. Anbefales!


“T
"Jeg deltok på Reiki 1 og 2. Helt fantastiske kurs! Liv har en behagelig energi og kursene har endret mye i livet mitt positivt. Reiki er virkelig magisk. Anbefales!"

Elin Tonerud (30)


På många sätt gjorde denna kursen 

livet mitt bättre

"Jag kan ge de bästa referansen till Reiki och kursen jag fick genom Liv Maj 2021. På många sätt gjorde denna kursen 

Livet mitt bättre på många sätt 

Och öppna både  ögon och själen

För en djupare insiktFredrik Sigurdh


Et kurs som har gitt meg mye

"Reikikurs med Liv var  magisk . En varm person, som formidler på en unik og innsiktsfull måte. Et kurs som har gitt meg mye".


Linda (46)


Reiki var mye mer enn jeg trodde det kunne være, og det har forandret livet mitt. Kurset i seg selv var spennende og magisk. Liv er lidenskapelig opptatt av det hun lærer bort, og det var en glede å få lære av henne. Jeg skulle gjerne tatt Reiki 1 og 2 om, og om igjen. I ettertid har jeg brukt reiki til absolutt alt, og jeg bruker det hver eneste dag, med resultater. Jeg gleder meg til Reiki 3, for jeg får rett og slett ikke nok


Julie Johansen