Tantra

Liv har en evne til å hjelpe deg ut av det stagnerte, og skape komfort i de kriker og kroker som du ikke visste var Deg. Etter kun én "Shake Up!"-workshop oppdaget jeg større deler av meg selv. Å bruke skaperkraften i meg har blitt enklere."


Theo, 31

Snakk om å få vekket til live energi du ikke visste du hadde! Det er et lite stykke lykke å være med på disse Shake Up-workshopene - Liv guider oss gjennom kvelden på en leken og kyndig måte som gjør at det ikke føles fullt så skummelt å skulle kaste seg ut i dansing, shaking og pusteteknikker. Jeg virkelig elsker denne magiske energien som bare popper opp i kroppen i løpet av denne kvelden. Dette kan på det varmeste anbefales alle som ønsker litt påfyll av deilige energier i livet sitt - forresten når jeg tenker meg om; dette vil du faktisk ikke gå glipp av!


Lise (50)

Jeg

kommer

tilbake


"Jeg takker for nydelig, trygg fascilitering på min første tantra-workshop hos Liv Seiff. Jeg stolte og stoler 100pst på henne. Jeg kommer tilbake!"
Kvinne (64)


Du er utrolig kjempe flink jente som har mye glede og latter som er i nuet

Det var en utrolig deilig befrielse å bruke hele rommet når vi danset  fikk brukt hele kroppen på en bra måte.
Atle Meszaros

Har vært på flere workshoper og det er så fantastisk befriende å være hos Liv! Trygge rammer, tydelig informasjon hva som skal foregå på kurset! Masse glede , dans , pusteøvelser og nærvær!  Det føles naturlig å være hos deg ,fordi du er morsom, trygg på deg selv og åpenheten rundt seksualitet  på en trygg måte! Anbefaler kurset til folk fordi dette trenger vi ! Så tusen takk Liv , gleder meg allerede til neste kurs! Er psykiatrisk sykepleier og opptatt av nærvær og pust, som er  selve livet


Frøya Hansen (61)

Har vært med på workshop med Liv mange ganger og det er en opplevelse av de virkelig gode. Hun får frem det gode i mennesker og du kjenner energien strømmer. Og hennes meditasjoner får en til og komme dypt og i meget godt modus. Annbefales for alle. Uansett alder og kjønn


Kjell